Feltételek
Utolsó módosítás: 2013.06.19.

A Network Diary szolgáltatás használatával ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. Az oldalon található szolgáltatások, illetve maga a Network Diary szolgáltatás igénybevételéhez kötelező elfogadni a felhasználási feltételeket, ennek hiányában a regisztráció nem hajtható végre. Amennyiben regisztrálni kíván a hálózatra, érvényes nevet, e-mail címet, születési dátumot, a nemét, egy minimum 8 karakter hosszúságú pin kódot, és egy minimum 8 karakter hosszúságú jelszót kell megadnia. Amennyiben elolvasta és megértette a felhasználási feltételeket bejelölheti az „Elolvastam és elfogadom a Feltételeket” mezőt. A regisztráció során megadott születési dátum, nem módosítható, ezért kérjük figyelmesen töltse ki a regisztrációnál a ezt az adatot. Egy már regisztrált személy nem ruházhatja át más felhasználónak a fiókját.

Regisztráció

- Nem regisztrálhat az a személy, aki a 13. életévét be nem töltötte! A 13. életévét be nem töltendő személy csak szülői engedéllyel regisztrálhat!

- Ne adjon meg hamis adatokat!

- Ne hozzon létre több fiókot saját magának!

- Ha deaktiválja a fiókját akkor ne hozzon létre másikat, amennyiben problémája akadt, vegye fel a kapcsolatot velünk. (support@networkdiary.net)

- Nem regisztrálhat az a személy, aki olyan cselekvéseket tesz az oldalon vagy oldal ellen, ami megbéníthatja a működést.

- Nem adhatja ki fiókjának jelszavát, a biztonsága érdekében. Egy e-mail címre regisztrált felhasználói fiók csak egy személyre szól.

A felhasználási feltételek módosítása

A Network Diary fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltéteket egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését elfogadja a Network Diary bejelentkezéssel a módosított felhasználási feltételeket.

Szolgáltatás

A Network Diary szolgáltatásait csak a regisztrált felhasználók vehetik igénybe. A szolgáltatások használatával a felhasználók tudomásul veszik, hogy tevékenységeiket, azonnali hatállyal értesítés nélkül törölhetik, ha azok szabályt szegtek, sértőek vagy rosszindulattal kerültek létrehozásra. Pl. (blogcsatorna, blogbejegyzés, posztok, fotók, stb…)

A szolgáltatást magánszemélyek és/-vagy (üzletek, közösségek, alapítványok, cégek, stb…) is használatba vehetik. Erre a célra a regisztrációnál kattintson a cégek gombra.

Amennyiben félrevezető lehet a regisztrált felhasználó neve, felvesszük a kapcsolatot az arra regisztrált e-mail címen keresztül és 24 órán belűl választ kell adnia, amennyiben ez nem történik meg vagy a válasz nem kielégítő, úgy a felhasználói fiókot töröljük.

A Network Diary nem tartozik semmilyen felelősséggel a fiók törléséért, illetve az abban lévő adatokért, ugyanis a törlés akkor jön létre, ha a felhasználó megsértette a szabályzatot. Más esetben nem hajtjuk végre a törlést.

Magatartás

Minden regisztrált felhasználó tekintettel van más felhasználókra, és megadja nekik a tiszteletet. Aki trágár, rasszista, zaklató, pornográf vagy csak egyszerűen rosszindulatú tartalmat oszt meg, annak a felhasználónak a felhasználói fiókját azonnali hatállyal tiltja a moderátor, és a megadott e-mail címére értesítést küld ezzel kapcsolatban.

A felhasználói fiók tiltása moderálás miatt minimum 12 óra, de maximum 168 óra vagy végleges letiltás lehetséges. A letiltás ideje a szabályzat megszegésének súlyától függ.

A bejegyzéseknél és megjegyzéseknél (legyen az blogcsatorna, fotó, stb…) ahol a felhasználók leírhatják véleményüket, ott minden felhasználó tekintettel van más felhasználókra, tehát ha valaki rosszindulatú megjegyzést szeretne hozzáfűzni, akkor ne tegye, ha őt zavarja vagy nem tetszik neki az a tartalom akkor finoman megfogalmazhatja véleményét, vagy hagyja el az oldalt, és keresse meg a magának megfelelő tartalmat. A rosszindulatú hozzászólás vagy megjegyzés mindenkinek rosszul eshet, ezért legyen minden felhasználó tekintettel a másikra. A kritika lehet negatív vagy pozitív, de a megfogalmazását az ésszerű határok között tegyék a felhasználók.

Amennyiben pl egy blogcsatorna tulajdonosa észleli, hogy többszörösen zaklatja vagy rosszindulatból próbálja tönkretenni a hírnevét / rajongói táborát, a support@networkdiary.net e-mail címen felveheti a kapcsolatot a moderátorral és jelentheti a felhasználót. Bizonyítani kell, hogy a felhasználó többszörösen zaklatta vagy rosszindulatból próbálja tönkretenni a hírnevét / rajongói táborát, majd elbírálásra kerül a felhasználó sorsa. A trollkodásért akár kizárás is járhat.

Fotók

A felhasználók a fotóikat megoszthatják egymással úgy, hogy a feltöltésnél beállítható a láthatósága. Mindenki saját felelősségére állítsa be, hogy neki melyik láthatóságra van szüksége. A lehetőségek: senki, ismerősök, regisztráltak és publikus lehet. Egyértelműen a senki opció senkinek a számára nem jeleníti meg a fotót, az ismerősök csak az ismerőseink számára, a regisztráltak opció csak a regisztrált felhasználók számára, és a publikus az egész világ számára, azaz ha egy felhasználó nem regisztrált vagy nincs bejelentkezve, de külső oldalként van lehetősége megtekinteni a fotókat egy egyedi azonosító segítségével, akkor bárki megtekintheti az adott fotót. A Network Diary számára fontos a felhasználóknak a biztonsága, így különösen odafigyelt arra is, hogy a pl csak ismerősök számára elérhetővé tett fotókat a link továbbküldésével se tudják megnézni azok az illetéktelen felhasználók akiket a fotó feltöltője azoknak tart.

Network Diary 1.0 © 2019 - Magyar | English
Csoport  |  Blogcsatorna  |  Adatvédelem  |  Feltételek  |  Súgó