Adatvédelem
Utolsó módosítás: 2013.04.02.

Minden felhaználó saját maga felelősségére regisztrál, oszt meg adatot / információt, illetve bármilyen tevékenysége felelősségre vonható. A felhasználó felelős az általa generált tartalmakért és minden információért amit ő hozott létre / osztott meg. A Network Diary megjelenít mások által publikált tartalmakat is, ami nem a Network Diary tulajdona. Az ilyen fajta tartalmakért kizárólag a tartalom feltöltője felelős, aki azt elérhetővé tette. A tartalmak felülvizsgálat alá kerülhetnek, hogy azok jogsértőek-e vagy sértik-e a mi irányelveinket. Azokat a tartalmakat eltávolíthatjuk, illetve megakadályozhatjuk megjelenésüket, amelyek irányelveinket vagy a törvényt sértik. Ez nem jelenti azt, hogy a tartalmakat azonnal ellenőrizzük, ezért ezt ne is feltételezze senki. A tartalmakat be lehet jelenteni felhasználóknak is, nem kell megvárniuk, hogy az ellenőrzésünkre kerüljön. Így hamarabb ellenőrízhetjük a tartalmat, a jelentés miatt.

Vannak olyan szolgáltatások amelyek segítségével tartalmakat oszthat meg. Az ilyen jellengű tartalmak (pl. Blogcsatorna) szellemi tulajdonjoga az Ön birtokában marad, ha Ön tartalom szerzője. A Network Diary szolgáltatásaival megoszthatnak a felhasználók tartalmakat, de a felelősséget is vállalják a tartalomért, illetve elfogadják, hogy mások tovább terjeszthetik. Amennyiben az a felhasználó aki tovább terjeszti más felhasználó saját szellemi publikát tulajdonát, az vállalja a felelősséget / tovább következményeket.

A Network Diary számára legfontosabb a felhasználók biztonsága. Ennek érdekében minden adatot bizalmasan kezel, és nem adja ki harmadik félnek azt de nagyon fontos, hogy minden regisztrált tagnak saját magának kell beállítania a neki megfelelő biztonságot.

Miért kell beállítani magamnak a saját biztonságomat?

A Network Diary közösségi oldal működése röviden:

A regisztráció során megadott felhasználó vezetékneve és keresztneve a kulcs az oldal működéséhez, hiszen a felhasználók alakítják ki az oldalon a dinamikus tartalmat. Tehát ahhoz, hogy valami történjen az oldalon, felhasználókra van szükség. Azok a felhasználók akik egyedi azonosítót állítanak be maguknak, és engedélyezik a látogatást külső felhasználóknak, publikusak lesznek az egész világháló számára. Az a felhasználó aki az üzenőfalát is publikálja, az azon lévő üzenőfalon mások nevét és profilképét illetve a felhasználó bejegyzését is vele együtt megjeleníti a világ számára, de szigorúan csak a név és profilkép (amely nem nagyítható ki) illetve a bejegyzés jelenik meg. A felhasználóról más információ nem jeleníthető meg, ha csak ő azt nem engedélyezi.

A Network Diary gyűjt információkat?

Igen gyűjti az információkat, de azokat névtelenül gyüjti be és bizalmasan kezeli. Erre azért van szükség, hogy a szolgáltatások jobb minőségűek legyenek, ezzel növelve a felhasználói élményt. Az információ gyűjtése fontos a felhasználókra nézve, ezért azok a felhasználók akik segítenek a szolgáltatások jobb minősége tételében, ők extra funkciókat érhetnek el.
Network Diary 1.0 © 2019 - Magyar | English
Csoport  |  Blogcsatorna  |  Adatvédelem  |  Feltételek  |  Súgó